Завантаження ...
banner
banner

Міські перевезення: час, тривалість, якість

Відбулася чергова нарада керівників комунальних підприємств. Головуючим наради був заступник міського голови Сергій Осадчий


Відбулася чергова нарада керівників комунальних підприємств. Головуючим наради був заступник міського голови Сергій Осадчий.

У ході наради обговорилися протокольні доручення із попередньої наради та минулого засідання організаційного комітету з питань проведення Покровського ярмарку. Заступник начальника УЖКГ та Б Світлана Сіренко доповіла: «На минулому засідання було дано завдання узгодити із перевізниками подовження деяких маршрутів після 22.00.

Оскільки остання електричка з Києва приходить о 22.30 год, і цей час бажаний і зручний був би не лише для пасажирів маршруту №8 чи №14, - ми надіслали відповідні повідомлення усім перевізникам у місті.

Також, на минулій нараді говорили про те, що деякі перевізники після 22-ї години переходять у режим «маршрутного таксі». Працівниками транспортного відділу проводилися  чергування та виконувалися «фотографії робочого дня». За словами перевізників, - у режимі «маршрутного таксі» їхні працівники не працюють та транспортні засоби підприємств для цього не застосовуються».

Начальнику відділу транспорту управління житлово-комунального господарства та будівництва Віктору Карпенку доручили розробити схему проїзду автобусів у дні святкування Покровського ярмарку.
 
Відділ інформаційно-аналітичної роботи 
та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: