Завантаження ...
banner

У Ніжині через грозу горіли господарчі будівлі

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 11 пожеж. Дев`ять з них виникли у житловому секторі громадян, у семи випадках причиною виникнення пожеж послужив грозовий розряд


Упродовж минулої доби пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 11 пожеж. Дев`ять з них виникли у житловому секторі громадян, у семи випадках причиною виникнення пожеж послужив грозовий розряд. 

Внаслідок пожеж пошкоджено житловий та нежитловий будинок, а також 5 господарчих споруд.

Вчора, 27 липня, у Ніжині через грозу о 21:22 одночасно виникли загоряння господарчих споруд по вул. Об'їжджій та Гончарній. У обох випадках вогнем частково знищено покрівлі будівель.

Ще одна пожежа від грозового розряду виникла о 22:25 у м. Ніжині по вулиці Курилівській. Вогнем пошкоджено покрівлю господарчої споруди.
 
Загоряння оперативно ліквідовані вогнеборцями Ніжинської 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини, а також залученими протипожежними підрозділами Спеціального авіаційного загону ДСНС України та військової частини у складі 15 чоловік особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки.

Окрім того 27 липня о 20:45 до Служби порятунку "101" у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Фаївка, що за 30 км від райцентру. 

За викликом до місця події прибуло відділення 7-ої державної пожежно-рятувальної частини. На той момент вогонь охопив покрівлю будинку. Вогнеборці о 21:42 локалізували пожежу, а о 21:55 остаточно її ліквідували. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та майно господарів. До гасіння пожежі залучалось 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: