Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові сталася моторошна бійка зі стріляниною

В ніч з 26 на 27 липня у Чернігові сталася моторошна бійка із застосуванням травматичного пістолету. Постраждалі отримали поранення різного ступеню важкості, один із них втратив око


В ніч з 26 на 27 липня у Чернігові сталася моторошна бійка із застосуванням травматичного пістолету. Постраждалі отримали поранення різного ступеню важкості, один із них втратив око.

Близько опівночі в районі Красного мосту компанія із 6 чоловіків віком від 35 до 37 років намагалася познайомитися з дівчатами. Ті їм відмовили і чоловіки пішли далі. 
 
Дівчата зателефонували своїм знайомим і вони на машині поїхали наздоганяти «кривдників». Нападників було троє, вони вибігли з автівки і почали розбірки з трьома чоловіками у районі військового госпіталю(решта в цей час відійшла). Коли повернулися троє інших, один із нападників дістав травматичний пістолет і почав впритул розстрілювати «кривдників».
 
Одному із них він влучив в око, другому в живіт, третьому потрапив у ногу.
 
Усіх постраждалих доставили до лікарні, один із них втратив око, другому провели операцію на животі і стан його нормальний. Також в учасників бійки численні садна та забої.
 
Інформацію про інцидент Високому Валу підтвердили в ГУНП у Чернігівській області. Наразі встановлюються всі причетні до моторошної бійки особи. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «хуліганство», вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
 
Також досі невідомо, чи були учасники бійки у стані алкогольного сп’яніння.
 
Вік нападників – 21 рік. За інформацією із власних джерел, власник травматичного пістолета мав при собі журналістське посвідчення одного із чернігівських видань. Наразі перевіряється інформація, чи має нападник відношення до журналістики, або ж він використав посвідчення для отримання пістолета. 

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: