Завантаження ...
banner

Ніжинські газовики виявилися найспритнішими в області

Основне завдання конкурсу полягало в оперативному відпрацюванні фахівцями екстреної служби трьох ситуацій. Перша з них – це ліквідація загоряння на фланцевому з'єднанні газопроводу житлового будинку


На навчально-тренувальному полігоні ПАТ «Чернігівгаз» відбулися обласні змагання бригад аварійно-диспетчерських служб газу. В конкурсі взяли участь майже сотня фахівців, що входять до складу 26 бригад, які обслуговують Чернігівську область.

Для газовиків такі тренування стали перевіркою навиків їх роботи під час ліквідації аварійних ситуацій. Найкращі результати показала бригада із Ніжинського району, яка посіла у змаганнях перше місце.
 
Основне завдання конкурсу полягало в оперативному відпрацюванні фахівцями екстреної служби трьох ситуацій. Перша з них – це ліквідація загоряння на фланцевому з'єднанні газопроводу житлового будинку.

Окрім того, бригади служби «104» мали виявити та якнайшвидше усунути виток газу на засувці газового колодязя та прорив газу на підземному газогоні низького тиску. Для більш реального відтворення ситуацій на полігоні навіть було збудовано імітацію стіни житлового будинку.
 
В цьогорічному конкурсі найкращу підготовку показала бригада з Ніжинського відділення у складі майстра Сергія Самойла, слюсаря Валерія Косовських та водія Андрія Помпури.

На виконання практичних дій з усунення витоків газу - доїзд до місця аварійної ситуації та ліквідації витоків, бригаді знадобилося близько години. Другим за оперативністю та фаховістю став результат газовиків із Бобровиці, Чернігова та Прилук, а третю сходинку посіла бригада з Лосинівки Ніжинського відділення.
 
Вже найближчим часом фахівці ПАТ «Чернігівгаз» покажуть свої вміння на Всеукраїнських змаганнях аварійних служб, у яких візьмуть участь бригади АДС із семи областей. Чернігівський регіон представлятиме команда з міста Чернігова, яка протягом трьох останніх років демонструвала на конкурсах кращий результат. Під час Всеукраїнських змагань газовики зможуть не лише показати свої навики, а також обмінятися досвідом із колегами-аварійниками з інших областей.
 
За повідомленням "Чернігівгазу"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: