Завантаження ...
banner
banner

Крадіжки, мак і ДТП – особливості криміногенної ситуації минулого тижня

Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові. Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень


Відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові.

Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Інну Музиченко про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконання доручень міського голови, обговорено план роботи на поточний тиждень.
 
До відділу поліції за минулий тиждень надійшло 292 заяви, з яких 53 занесено до ЄДР. Найбільша кількість випадків припала на крадіжки (вироби із чорного металу), тілесні пошкодження, розповсюдження дисків із порнографічними матеріалами, обігу наркотиків тощо. Складено 83 адміністративні протоколи (у 2016 році – таких протоколів було 22). З них виписано 40 – попереджень, 27 – штрафів (на загальну суму 6 341 грн).

По лінії ДАІ: 5 випадків – перевищень руху, 6 – ДТП без постраждалих осіб; 3 – випадки керування без дозвільних документів та 2 – без права керування транспортом; 1 випадок – керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.
 
«Починаючи із 11 серпня на центральному ринку та на ринку біля залізничного  вокзалу проходили рейди по вилученню наркотичних засобів. І вже 11 –го числа було затримано 6 осіб та вилучено мак снодійних», - зазначила Інна Музиченко.

Відділ інформаційно-аналітичної 
роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: