Завантаження ...
banner
banner

Ніжинським комунальникам купили нову техніку

Автопарк КП ВУКГ поповнився новою технікою На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий, Сергій Дзюба, депутати міської ради


Автопарк КП ВУКГ поповнився новою технікою

 На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий, Сергій Дзюба, депутати міської ради Олег Щербак, Володимир Башинський, Олександр Шалай, Максим Білоусенко, Сергій Гриценко, начальник фінансового управління Людмила Писаренко.
 
Відкриваючи презентацію, начальник КП ВУКГ Владислав Корман зазначив, що сьогодні для підприємства непересічна подія – міська рада, у особі міського голови, передає дві одиниці нової техніки, придбаної за кошти громади міста.

Ця техніка не тільки полегшить виконання робіт комбінатом, а й виведе їх на якісно новий рівень, що вплине на благоустрій міста. Нова комбінована машина (3 в 1), поєднує у собі повноцінний самосвал МАЗ, піскорозкидач (полегшить розкидання по вулицях міста піщано-сольовий розчин у зимовий період), поливомойку з підмітальним комплексом. Також придбано  новий екскаватор JCB.
 
Потому міський голова передав водіям  КП ВУКГ ключі від сучасної техніки.
 

Особливістю є те, що екскаватор-вантажник  JCB 3 CX виключну продуктивність, низьку експлуатаційну вартість і широкий спектр інноваційних опцій, має двигун, з корисною потужністю 55/74 кВт/л.с, використовується у будь-яких умовах: на будівельному майданчику, на пересіченій місцевості, у межах міста.























Відділ інформаційно-аналітиної
роботи та комунікацій з громадськістю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: