Завантаження ...
banner

Банді лісорубів повідомлено про підозру

Членам організованої групи повідомлено про підозру в незаконній порубці на території Чернігівщини дубів, що заподіяло інтересам держави шкоду в сумі понад 660 тисяч грн


Членам організованої групи повідомлено про підозру в незаконній порубці на території Чернігівщини дубів, що заподіяло інтересам держави шкоду в сумі понад 660 тисяч грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.
 
Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно чотирьох місцевих, які в складі злочинного угруповання з червня по липень 2017 року здійснили незаконну вирубку дубів.
 
Діяли вони на території захисних та інших лісових насаджень Чернігівського, Козелецького, Ніжинського, Носівського, Ріпкинського, Куликівського та Городнянського районів Чернігівської області.
 
Встановлено причетність учасників цієї групи до вчинення 10 епізодів злочинів, пов’язаних із незаконною порубкою дерев.
 
Ці злодійські вирубки заподіяли істотну шкоду навколишньому природному середовищу та спричинили збитки інтересам держави на загальну суму понад 660 тис грн.
Діяльність злочинного угрупування припинено у липні 2017 року у зв’язку із затриманням її учасників.
 
Наразі зловмисникам оголошено підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28, ст. 246 Кримінального кодексу – незаконна порубка дерев, вчинена у складі організованої групи.
 
Тривають слідчі та процесуальні дії. Хід слідства – на контролі прокуратури області.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: