Завантаження ...
banner

До школи разом з «ВіВат, канцелярія!»

Напередодні кожного навчального року на плечі батьків школярів звалюється купа завдань. І для того, щоб вони не перетворилися на проблеми, потрібно знати перевірене, професійне місце, де можна купити все та одразу, закривши питання зборів до школи максимально швидко, комфортно та вигідно



До школи разом з «ВіВат, канцелярія

Напередодні кожного навчального року на плечі батьків школярів звалюється купа завдань. І для того, щоб вони не перетворилися на проблеми, потрібно знати перевірене, професійне місце, де можна купити все та одразу, закривши питання зборів до школи максимально швидко, комфортно та вигідно. I таке місце відоме ніжинцям!

«ВіВат, канцелярія!» - це авторитетна, перевірена часом компанія, що відома і в Ніжин, і за його межами. 30 магазинів у 15 містах, 25 років на ринку канцелярських послуг, а шкільний асортимент – це те, у чому вони насправді розбираються. Це дуже зручно – ви приходите в один великий професійний магазин і отримуєте абсолютно все, що вам потрібно: від простого олівця до стільців. 

Якісні товари

Часто недосвідчені батьки стикаються з проблемою неякісних канцелярських товарів. Бажання зекономити цілком зрозуміле. Але дуже часто походи за шкільними товарами на ринок чи у магазини з дешевим асортиментом закінчуються погано. Товари служать недовго, а іноді ще й псують здоров'я дитини, бо зроблені з найдешевших матеріалів і не проходять сертифікацію.

Для «ВіВат, канцелярія!» якість товарів передусім, тут продаються тільки перевірені, якісні та сертифіковані бренди європейських марок, і люди їм довіряють, повертаються знову і знову. Кожна мати бажає купити своїй дитині найкраще, найкркаще – у «ВіВат, канцелярія!».


Суперумови на рюкзаки

Одне з найвідповідальніших завдань - правильно обрати рюкзак, бо це здорова спина та комфорт вашого школяра протягом навчального року. I у «ВіВат, канцелярія!» до цього питання підходять з усією відповідальністю! Хіт сезону – каркасні рюкзаки з ортопедичною жорсткою спинкою. Ці рюкзаки мають зручні лямки, відділи для пеналу, бокові кишеньки та спеціальні світлові елементи для безпеки у темний час.

Наприклад, ви можете скористатися економ-пропозицією та придбати каркасні рюкзаки Go Pack за супер-ціною лише за 449 грн. або Smart за 399 грн. Якщо любите вигідні покупки з подарунками – зверніть увагу на пропозицію від торгової марки Yes. При купівлі цих рюкзаків, ви отримаєте класний набір до школи у подарунок. Якщо у вас на першому місці якість, без компромісів, обирайте рюкзаки торгової марки Kite.

Вони перевищують стандарти міцності швів по ГОСТу в 1,8-2,2 рази, а міцність плечових лямок і ручки перевищує стандарт в 12 і більше разів, в залежності від моделі, тому вони витримують те, що не витримає жоден інший рюкзак. До того ж якщо ресурси обмежені, але все ж таки хочеться придбати справді якісний рюкзак, магазин надає безвідсоткову розстрочку до 6 місяців на рюкзаки Kite. При цьому на певні моделі діє суперціна – 691 грн. 

I головне, на всі рюкзаки Yes та Kite ви отримаєте Рік гарантії. Це визначний момент, тому що пропозиція Унікальна для нашого міста, і діє винятково в мережі магазинів «ВіВат, канцелярія!» .


Економимо на вигідних цінах

На якості економити не можна, про це ми вже говорили. Але, на чому ж економити, спитають ощадливі батьки? Звісно на численних вигідних суперпропозиціях! Мережа «ВіВат, канцелярія!» підготувала таких пропозицій справді багато. Знижки до 35% на кольорові олівці, фломастери та пластилін європейських торгових марок: KOH-I-NOOR, Kite, BiC.

А хочете мати ручку торгової марки Flair, яка пише 10 кілометрів тексту? А ще й другу таку саму отримати безкоштовно? Вона вже чекає на школярів у найближчому магазині «ВіВат, канцелярія!»

Ще одна акційна пропозиція: європейська класика від торгової марки KOH-I-NOOR. М’який, гіпоалергенний пластилін, який не липне до рук та не бруднить їх. Та фломастери на водній основі, які цілком безпечні для дітей та легко відпираються. Придбай всього за 29,90 грн. Це насправді – вигідна ціна!
 
Купуйте все до школи на сайті vv.ua або у найближчому магазині «ВіВат, канцелярія!»: за адресою вул. Гоголя, 13-а





Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: