Завантаження ...
banner
banner

Справедливість по-ніжинськи, або що сталося на вулиці Незалежності?

До редакції mynizhyn.com звернулася дружина підприємця Галандарова, що орендує торгівельні місця на продуктовому ринку що розташований на вулиці Незалежності. Вона розповіла, що зараз навколо ринку відбуваються незрозумілі речі

 


До редакції mynizhyn.com звернулася дружина підприємця Галандарова, що орендує торгівельні місця на продуктовому ринку що розташований на вулиці Незалежності. Вона розповіла, що зараз навколо ринку відбуваються незрозумілі речі.

Далі пряма мова Юлії Галандарової:



 

В п’ятницю, 11 серпня, на ринок приїхали люди, які хотіли стати своєю машиною, і торгувати своєю продукцією на місцях, за які ми сплачуємо орендну плату. Потім з’явились працівники Комунального ринку, які почали демонстративно заміряти територію.
 
Після того нами була викликана поліція і написана заява про спробу стати на орендовану територію. 

По темі: Як живе ринок на вулиці Незалежності?
 
Ми торгуємо тут з позаминулого року,тоді ми погодилися перейти на цей ринок. Після того попрацювали рік, за цей рік сплачувалися необхідні збори, зокрема в зимовий період.
Після цього ми вирішили зайнятися благоустроєм ринку, облаштувати ворота, в’їзд, паркан, туалет. В подальшому, були заключені договори з ДКП «Комунальний ринок» про оренду практично всього ринку за виключенням тієї території, яка передбачена для господарчих потреб, тобто обслуговування цього ринку.
 
Зараз ми сплачуємо самі всі платежі, зокрема за воду, вивезення сміття, охорону, та оренду торгівельних місць.
 
Була спроба підняти ціну за оренду, але згідно договорів жодної підстави на це немає, як результат чого зараз нас поставили у безвихідну ситуацію, сюди у п’ятницю пришли люди, майже з рейдерським захоплення. Вони говорять, що не весь ринок зайнятим нами, і хочуть торгувати на тих місцях, що призначені для обслуговування ринку.
З нашої сторони була написана заява про цю спробу захоплення ринку, ми готуємо звернення у прокуратуру.
 
Зараз на нас тиснуть по-різному, включають важелі впливу від різних служб міста.
 
Ми вважаємо, що якщо спроби рейдерського захоплення продовжаться, то ми готові захищати свої права всіма доступними способами, тому Ніжин може прославитись на всю Україну.
 
Всі питання, які виникають повинні вирішуватись в юридичному руслі, щоб люди могли вільно працювати в нашому місті і не боятися за себе та свою розпочату справу. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: