Завантаження ...
banner
banner

На вулиці Шевченка спиляли аварійні дерева

З метою попередження виникнення надзвичайної ситуації, в зв’язку з загрозою життю та майну людей, аварійним станом дерев, працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», проведено роботу з видалення трьох небезпечних дерев


З метою попередження виникнення надзвичайної ситуації, в зв’язку з загрозою життю та майну людей, аварійним станом дерев, працівниками комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», проведено роботу з видалення трьох небезпечних дерев.

Спочатку був видалений велетень – клен, що знаходився по вулиці Б. Хмельницького, біля будинку №10. Це дерево було повністю трухляве з середини,  а ,враховуючи, великі розміри, при падінні могло спричинити багато біди. Бригадою пильщиків клен був обережно видалений, розпиляний та вивезений для утилізації.
 
Вчора відбулись ще два видалення аварійно-небезпечних дерев. На цей раз по вулиці Шевченка, біля будинку 97/1 пильщики видаляли клен та величезну березу. З метою запобігання нещасних випадків проїжджу частину від перехрестя з вулицею Синяківська було перекрито відповідними знаками та рух автотранспорту спрямовано в об’їзд. Крім бригади пильщиків була залучена спецтехніка підприємства: автокран, автовишка, екскаватор та вантажівка. Після видалення дерев, гілки та деревину було вивезено, а територію навколо старанно прибрано.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: