Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині спіймали серійного крадія

З початку поточного року до Ніжинського відділу поліції надходили заяви від мешканців міста про вчинення крадіжок особистого майна з їх будинків та квартир. Злочинець проникав всередину або пошкодивши механізм замка вхідних дверей, або розбивши вікно

Крадій, поліція, кримінал, грабіж


З початку поточного року до Ніжинського відділу поліції надходили заяви від мешканців міста про вчинення крадіжок особистого майна з їх будинків та квартир. Злочинець проникав всередину або пошкодивши механізм замка вхідних дверей, або розбивши вікно. Викрадав все, що міг винести в руках: гроші, електроінструменти, мобільні телефони.

Працівниками сектору кримінальної поліції проведено цілий комплекс оперативно-розшукових заходів спрямованих на встановлення вказаної особи, які дали результат.

Днями встановлено, що до вчинення крадіжок причетний 32-річний мешканець Ніжина, раніше неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності. У списку його кримінальних «досягнень» - ряд крадіжок, грабежів, незаконних заволодінь транспортними засобами та, навіть, розбійний напад, за який останній майже 6 років провів за ґратами.

Звільнившись з місць позбавлення волі, чоловік на шлях виправлення не став. Продовжив свою злочинну діяльність, яку вдалося припинити завдяки оперативності працівників Ніжинського відділу поліції.
 
6 вересня чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні ряду крадіжок. Під час обшуку за місцем проживання останнього вилучено частину викрадених речей, які він не встиг реалізувати. Слідчим вдалося переконали суд обрати для нього найбільш суворий запобіжний захід у вигляді взяття під варту та вже ввечері чоловіка затримано й поміщено до ізолятору тимчасового тримання. 
 
На даний час встановлюється остаточна кількість потерпілих від незаконної діяльності чоловіка. Досудове розслідування триває. 

Сектор моніторингу Ніжинського відділу поліції
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: