Завантаження ...
banner

Ніжинський "ТЕМП" виборов "срібло" на "Кубку Незалежності"

24 серпня на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся вже 5 традиційний «Кубок Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд


24 серпня на відкритому волейбольному майданчику ресторану «Хутір Рибацький» відбувся вже 5 традиційний «Кубок Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд.

У турнірі традиційно взяли участь команди Ніжина, Прилук, Чернігова та Ніжинського району.

"Кубок Незалежності" проходив за дуже несприятливих погодних умов – вітер, холодне повітря та дощ. Проте на якість та видовищність змагань це не вплинуло.
 
За результатами змагань 4 місце (дерев’яні винагороди) посіла команда місцевих підприємців «Атлантік», на третьому місці опинилась наймолодша команда турніру – «Зірка», "срібло" здобув ніжинський "ТЕМП", а команда "Прилуки" здобула "золото".

Переможці та призери були нагороджені кубком, медалями та грамотами відділу з питань фізичної культури та спорту.
 
Від спонсору турніру ресторану «Хутір Рибацький» переможці отримали грошові сертифікати та сертифікат на відвідування лазні. За перше місце - сертифікат на 1000грн; за друге - на 500грн.; за третє - на 200грн., а за четверте - відвідування лазні на 2 години.
 
Відділ з питань фізичної культури та спорту висловлює подяку адміністрації ресторану «Хутір Рибацький» за допомогу в організації та проведенні традиційного «Кубку Незалежності» з паркового волейболу серед чоловічих команд.












Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: