Завантаження ...
banner
banner

Багатостраждальний ринок на березі Остра можуть знести

Нещодавно Ніжинський суд виніс рішення розглянув справу у судовому засіданні в Ніжині справу за позовом до Державного комунального підприємства «Комунальний ринок» про знесення (демонтаж) споруд, які знаходяться на березі річки Остер


Нещодавно Ніжинський суд розглянув справу за позовом до Державного комунального підприємства «Комунальний ринок» про знесення (демонтаж) споруд, які знаходяться на березі річки Остер.

До суду з позовом звернувся позивач та просив зобовязати відповідача (ДКП "Комунальний ринок) демонтувати усі споруди, а саме криті торгові прилавки та паркан за ними, огорожу колишнього місця торгівлі, які знаходяться на березі річки Остер в  Ніжині по вулиці Орджонікідзе,1а, повністю звільнивши цю територію від будь-яких споруд як постійного так і тимчасового характеру.
 
За результатом розгляду справи суд вирішив позов задовольнити.

Зокрема зобовязати Державне комунальне підприємство «Комунальний ринок» демонтувати та знести усі споруди що є самочинним будівництвом:  огорожу колишнього місця торгівлі на березі річки Остер в м. Ніжині по вул. Набережна Воробївська (колишня Орджонікідзе), криті торгові прилавки та паркан за ними.
 
Стягнути з Державного комунального підприємства «Комунальний ринок» на користь позивача (пятсот пятдесят одну) гривню 20 копійок судового збору.
 
Щоправда, рішення може бути оскаржено до Апеляційного суду Чернігівської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом десяти днів.
 
Чи подали представники "Комунального ринку" апеляційну скаргу наразі, невідомо.

Нагадаємо, ринок на вулиці Набережна Вороб’ївська (колишня Орджонікідзе) був облаштований за гроші міста. Витрачено близько 240 тисяч гривень. 

Текст рішення публікуємо нижче



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: