Завантаження ...
banner

На Ніжинщині поліція затримала раніше судимого містянина з німецьким "Шмайсером"

Наряд групи реагування патрульної поліції в приміському селищі зупинив для перевірки місцевого жителя, який поводив себе підозріло. І не даремно – у його кишені лежав німецький пістолет

«Шмайсер АЕ 790», судимий, пістолет, кримінал, зброя

Фото з мережі Інтернет

Наряд групи реагування патрульної поліції в приміському селищі зупинив для перевірки місцевого жителя, який поводив себе підозріло. І не даремно – у його кишені лежав німецький пістолет.

13 вересня в ході операції «Зброя та вибухівка» поліцейські Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області в одному з селищ району під час зовнішнього огляду в кишені в раніше судимого місцевого жителя виявили пістолет «Шмайсер АЕ 790» зі слідами переробки та набої до нього.
 
На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила в громадянина зброю. Пістолет направлений на експертизу.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: