Завантаження ...
banner
banner

Мопед мій! Як розмістити оголошення?

У ці дні виповнюється 11 років із дня, напевно, найвідомішого інтернет-оголошення, яке миттєво перетворилося на найбільш цитований мем

OBYAVA.ua, мопеди


У ці дні виповнюється 11 років із дня, напевно, найвідомішого інтернет-оголошення, яке миттєво перетворилося на найбільш цитований мем. Мова, звичайно ж, про продаж мопеда, який породив фразу «мопед не мій, я просто розмістив оголошення».

Не будемо заглиблюватися в суть історії - вона досить нехитра: глюк у програмі продублював одне й те ж повідомлення двічі, перетворивши його в рядки вірша або пісні. А далі підключилися користувачі, що почали на всі лади удосконалювати фразу, і понеслося.

У далекому 2006 році не існувало сайту OBYAVA.ua. Інакше знайомий автора не простив би розмістити того «об'яву» на якомусь форумі, а зробив би це самостійно на дуже простому в користуванні порталі, який щодня відвідують десятки тисяч потенційних покупців. І не було б такого ажіотажу навколо тієї самої фрази про мопед. Його б по-швидкому купили - і забули.

Загалом, сьогодні продати мопед у Ніжині набагато простіше, ніж 11 років тому. Досить зробити кілька кліків на інтернет-дошці оголошень OBYAVA.ua, викласти опис, додати кілька фотографій - і чекати дзвінків від покупців.
 
Так само просто підшукати мопед і для себе. Сьогодні тут зібрано близько 500 пропозицій на цю тему. Більшість «японці» - Honda, Suzuki, Yamaha, але є й раритетні моделі «Верховина» або «Дельта». А ще - запчастини, екіпірування й аксесуари. Хочете - шукайте варіанти в Ніжині, щоб особисто провести тест-драйв не виїжджаючи з дому. Але якщо вас це не зупиняє - перед вами вся Україна.
 
Сьогодні, з урахуванням постійного підвищення вартості проїзду в громадському транспорті, мопеди стають усе більш популярною альтернативою для поїздок по місту або на заміську дачу. Якщо у вас є бажання купити новий або продати свій б/у мопед - ласкаво просимо на OBYAVA.ua. І тоді не доведеться ставати співавтором мемів - усе відбудеться швидко і без будь-яких непорозумінь.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: