Завантаження ...
banner
banner

"Алкогольна неділя": випила 300 мл "на доріжку" та наглитався "зеленого змія" до смерті

Не дарма оковиту вважають “зеленим змієм”. Вона спокушає та задурманює розум, підбурює й штовхає на “пригоди”, пробуджує жорстокість, агресію й неконтрольовану поведінку

Алкоголь, отруєння


Не дарма оковиту вважають “зеленим змієм”. Вона спокушає та задурманює розум, підбурює й штовхає на “пригоди”, пробуджує жорстокість, агресію й неконтрольовану поведінку. Часто її ціною стає не одне загублене життя. 

Щороку через алкоголізм в Україні помирає понад 40 тисяч людей. Майже 40% українських підлітків 14 - 18 років регулярно вживають спиртні напої. Алкоголь є причиною передчасної смерті майже 30% українських чоловіків, такі цифри наводять у Всесвітній організації охорони здоров’я України. На думку вітчизняних медиків, наразі в Україні нараховується 700 тисяч лише офіційно зареєстрованих алкоголіків. Статистика, дійсно, вражає. 
 
Вихідні в місті та районі були з “присмаком” алкоголю. 24 вересня працівники “швидкої” надали необхідну допомогу 66-річній жінці, яка впала з велосипеду біля одного з магазинів. Напередодні поїздки пенсіонерка випила 300 мл алкоголю, унаслідок чого отримала травму лівого коліна. 
 
Того ж дня у Вертіївці 40-річний чоловік також, не втримавшись, заглянув у пащу “зеленого змія”. Наслідки, на жаль, були вже більш серйозними та мали невтішний характер. Зловживання алкогольним сурогатом призвело до погіршення стану потерпілого. Медики, приїхавши на місце події, констатували смерть на місці. Далося взнаки вживання оковитої напередодні. Для чіткого встановлення причини смерті правоохоронці очікують результату розтину.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: