Завантаження ...
banner
banner

У Ніжин прийде значне похолодання

З середини цього тижня в Ніжині почнеться значне похолодання. Як повідомляє sinoptik.ua, сьогодні небо, ясне вночі та вранці, затягнеться хмарами в середині дня, та погода буде похмурою до самого вечора

Погода, похолодання


З середини цього тижня в Ніжині почнеться значне похолодання. 

Як повідомляє sinoptik.ua, сьогодні небо, ясне вночі та вранці, затягнеться хмарами в середині дня, та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Протягом дня температура коливатиметься від +7° до +17°. 


Погода, похолодання


27 вересня очікуються сильні заморозки (до 5°с морозу в повітрі). Ранкові хмари швидко зникнуть, та, починаючи з середини дня, погода буде ясною. Без опадів. Температура від +8° до +14°.

28 вересня - знову сильні заморозки (до 5°с морозу в повітрі). Вдень у Ніжині на небі з'являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Середня температура +4° + 13°. 

29 вересня ясна погода триматиметься в місті впевнено, вдень можлива недовга окупація неба хмарами. Без опадів. Температура +3° + 12°. 

30 вересня протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура коливатиметься від +4° до +11°. 

1 жовтня вранці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Температура +4° +11°. 


Погода, похолодання


За даними Укргідрометцентру, сьогодні температура коливатиметься від +6° до +19°, завтра + 5°+15°, 28 вересня +3° +15°, 29 вересня +3° +13°, 30 вересня +3° +13°. 


Погода, похолодання

Погода, похолодання

Погода, похолодання

Погода, похолодання

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: