Завантаження ...
banner
banner

Освітян привітали з професійним святом

Фото.
Щороку восени до нас приходить свято – День працівників освіти та Всесвітній день учителя, який, починаючи з 1994 року, святкується у першу неділю жовтня


Щороку восени до нас приходить свято – День працівників освіти та Всесвітній день учителя, який, починаючи з 1994 року, святкується  у першу неділю жовтня.

Учитель - не просто професія, це покликання душі, спосіб життя, адже педагог працює не тільки для себе і своєї сім'ї, а й задля майбутнього нашої країни. У цей день дошкільнята, школярі, студенти, аспіранти поспішають щиро привітати своїх педагогів з професійним святом та подякувати їм за нелегку і самовіддану працю.
 
Сьогодні, 28 вересня, у Міському будинку культури зібралися педагоги усіх навчальних закладів міста, а організовані урочистості до Дня працівників освіти символізують всенародне визнання результатів нелегкої праці і щиру вдячність за жертовну роботу.
 
Відкрив уроистості вітальним словом міський голова Анатолій Лінник. Він зазначив, що вчитель - це людина, яка не лише передає акумульовані знання, вона створює віхи розвитку людства, допомагає нам формуватись, як особистість. Педагоги - це люди, які мають Божий дар, які щиро люблять дітей, мають щире серце, відкриту душу і бажання  передаати знання,  навчати, виховувати наших дітей. Побажав мирного неба над головою, любові учнів, поваги батьків, підтримки колег, достатку, здоров'я, щастя, витримки, сімейного затишку. Анатолій Валерійович вручив Грамоти і Подяки кращим освітянам. А розпочав нагородження з вручення начальнику управління освіти Станіславу Крапив'янському почесної відзнаки.
 
Приєднався до вітань і секретар міської ради Валерій Салогуб. Він побажав присутнім нових успіхів, нових звершень, дій, задумів, взаєморузуміння, підтримки, любові і поваги дітей і їх батьків, достоіного матеріального забезпечення, сімейного благополуччя, натхнення, наснаги. Вручив кращим педагогам Грамоти і Подяки. 
 

Продовжила плеяду вітань і помічник народного депутата Олександра Кодоли Тамара Стратілат. Вона передала щирі вітання від Олександра Михайловича, побажала присутнім міцного здоров’я, бадьорості тіла й духу, радості від вашої нелегкої праці і усіляких успіхів в особистому житті, щоб завжди оточували повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і дитяча вдячність
















































































 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: