Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські боксери стали чемпіонами Відкритого турніру в Чернігові

З 28 по 30 вересня в Чернігові пройшов Відкритий чемпіонат міста з боксу. Більше 150 учасників змагалися за право стати переможцем цих змагань

Боксери,


З 28 по 30 вересня в Чернігові пройшов Відкритий чемпіонат міста з боксу. Більше 150 учасників з Ніжина, Прилук, Новгород — Сіверського, Ріпок, Городні, Ічні, Козельця, Десни, Бахмача, Коропа, Броварів, Славутича та Чернігова змагалися за право стати переможцем цих змагань.

Усього було 18 команд. Ніжинська команда спортивного клубу "Легіонер" в складі 6 спортсменів показала наступні результати:

Вискірко Іван (2004 р.н., 41.5 кг) у півфіналі отримав беззаперечну перемогу над боксером з Чернігова. Фінального бою в нього не було, оскільки суперник знявся з поєдинка. Іван посів ПЕРШЕ місце!

Кущ Данило (2004 р.н., 43 кг) у фіналі боксував проти боксера зі Славутича, який на 2 кг важчий за нього та набагато досвідченіший. Данило з рахунком 2:1 отримав перемогу та посів ПЕРШЕ місце!
 
Полешко Сергій (2001 р.н., 64 кг) у півфіналі отримав дострокову перемогу в 2 раунді над боксером з Городні, але в фіналі поступився в двобої боксеру з Прилук та посів ДРУГЕ місце!
 
Ременюк Руслан (2001 р.н., 60 кг) у півфіналі переміг місцевого боксера, але в фінальному поєдинку поступився кандидату в майстри спорту з Ічні та посів ДРУГЕ місце!
 
Заковряжин Ігор (2001 р.н., 75 кг) у фіналі поступився чемпіону України, призеру Чемпіонату Європи з Новгород — Сіверського та посів ДРУГЕ місце!

Заболотній Данило (2005 р.н., 40 кг) у півфіналі за спірним рішенням суддів програв боксеру з Чернігова та посів ТРЕТЄ місце!

Вітаємо ніжинських чемпіонів та їх тренера з блискучою перемогою та бажаємо нових успішних результатів!


Боксери,

Боксери,

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: