Завантаження ...
banner
banner

В середу ніжинські депутати зберуться на чергову сесію

В середу, 4 жовтня відбудеться чергова двадцять дев'ята сесія міської ради VII скликання. Сесія розпочнеться о 10.00 у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради


В середу, 4 жовтня, відбудеться чергова двадцять дев’ята сесія міської ради VII скликання. Сесія розпочнеться о 10.00 у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради.

На розгляд сесії виносяться наступні проекти рішень:
 
1. Про внесення змін до пункту 1 рішення Ніжинської міської ради VI скликання від 15 липня 2016 року № 9-13/2016 «Про затвердження міської Комплексної програми профілактики правопорушень на період 2016-2018 років «Правопорядок» та затвердження його в новій редакції».

2. Про внесення змін в додаток №1 до рішення Ніжинської міської ради VII скликання від 18 серпня 2015 року № 17-70/2015 «Про затвердження Порядку здійснення роздрібної торгівлі через дрібнороздрібну торговельну мережу шляхом використання автомагазинів, автокафе, авторозвозок, автоцистерн».

3 Про внесення змін в пункт 6.3.3. додатку 1 «Заходи Програми виконання пріоритетних завдань за напрямами розвитку малого та середнього підприємництва» додатку №21 «Програма розвитку малого та середнього підприємництва у м. Ніжині на 2017-2020 роки» до рішення Ніжинської міської ради № 8-19/2016 від 26 грудня 2016р. «Про затвердження бюджетних програм місцевого значення на 2017 рік».

4. Про затвердження містобудівної документації «Проект внесення змін до генерального плану м.Ніжин Чернігівської області».

5. Про затвердження містобудівної документації «План зонування території (зонінг) м.Ніжин Чернігівської області».

6.Про затвердження детального плану території «Детальний план території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. Сакко і Ванцетті (біля житлового будинку №30) в м. Ніжині, Чернігівської обл.

7.Про затвердження детального плану території «Детальний план території земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража по вул. Авіації, 2-а в м. Ніжин,  Чернігівської обл.

8.Про затвердження детального плану території «Детальний план території земельної ділянки для реконструкції  існуючого  приміщення з будівництвом прибудови під торгово –офісні приміщення по вул. Шевченка, 25 в м. Ніжині, Чернігівської обл.

9.Про затвердження детального плану території «Детальний план території на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства по вул. Озерна, 4 м. Ніжина Чернігівської області.

10.Про внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що підлягають продажу власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.

11. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.

12.Про приєднання дочірнього підприємства «Критий ринок «Прогрес» Державного комунального підприємства «Комунальний  ринок» до комунального підприємства Державне комунальне підприємство «Комунальний ринок».

13.Про затвердження міської Програми забезпечення службовим житлом лікарів Ніжинської ЦМЛ ім. М. Галицького та Ніжинського міського ЦПМСД на 2017 - 2019 роки. 

14.Про внесення змін до додатку № 1 рішення Ніжинської міської ради п’ятого скликання від 03.06.2009 р. (49 сесія) «Про утворення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ніжинській міській раді.

15.Про внесення змін до Регламенту Ніжинської міської ради VII cкликання.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: