Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські велогонщики стали першими на закритті сезону в області

Фото.
Першого жовтня Федерація велоспорту в Чернігівській області успішно завершила сезон на шосе, протяжністю в 21 км

Велогонщики,


Першого жовтня Федерація велоспорту в Чернігівській області успішно завершила сезон на шосе, протяжністю в 21 км. Ніжинські спортсмени не залишились осторонь та показали першість в обласних змаганнях. Із результатом 28:48 перемогу впевнено здобув Вадим Набок - голова громадської організації “Велоклуб - Ніжин”. Це була остання його гонка в якості беззаперечного лідера клубу. 

На останньому зібранні обрали нового керівника велоклубу - Богдана Іващенка. За ветеранський рух відповідальним став член клубу Анатолій Нішкун. 
 
Про перспективи велоклубу запитуємо в екс-керівника Вадима Набока:
 
“4 ніжинців взяло участь у закритті сезону. Нами була представлена вікова категорія від 28 до 50 років. Її можна було по праву вважати найсильнішою. Вона ж і перемогла. Чи важко було? Як звичайно. Це наша повсякденна велосипедна праця, яка часом є не з легких. 
 
Головою велоклубу я є з 2010 року. Його організували з метою створення велотраси. Її не вдалося побудувати так, як хотіли. Клуб залишився, тому всі одноголосно вирішили своєю діяльністю допомагати тренерам Ніжинської ДЮСШ та нашим молодим гонщикам. За 7 років мого керівництва кілька наших учнів є майстрами спорту міжнародного класу. Ростимо й найперспективнішого серед молоді учасника - 14-літнього Павла, учня Броварської школи Олімпійського резерву. У клубі є “ветерани” та “малюки”. Він є досить серйозним за представництвом. 
 
Що стосується моїх особистих досягнень, то в цьому році відбувся мій вихід на Всеукраїнську арену. На спартакіаді України я приніс в збірну області “срібло” та “бронзу”, отримав також бронзову медаль на Чемпіонаті України. У наступному році хочемо представляти Ніжин вже на міжнародній арені.


Велогонщики,


У велоспорт прийшов я ще “зеленим” юнаком у 1989 році, коли мені було ще 12 років. З того моменту був я  і тренером, і учасником різноманітних змагань. Мав у спорті й затяжну велику перерву, реалізовував свої сімейні плани. На даний момент я вже третій сезон підряд нерозривний від велоспорту. 

Вирішив віддати свої повноваження більш молодим, тому головою ніжинського велоклубу обрали Богдана Іващенка. Особисто я нікуди далеко не йду, реалізовуватиму деякі власні проекти, займатимусь індивідуальним тренуванням учнів. Наші вихованці сумлінно займатимуться, а я їм допомагатиму якимись порадами чи необхідними вміннями. 
 
Велоклуб має гарні перспективи, він на вершині свого розвитку. Міська влада потроху починає виділяти кошти на нас (це не може не радувати), адже раніше все трималося на волонтерських засадах. Якщо все буде триматися на такому ж рівні й надалі, то велоспорт у Ніжині процвітатиме. Розвиватимемося та шукатимемо гідних людей, відданих своїй справі та місту”.
 
Побажаємо ж ніжинським спортсменам творчої наснаги та подальших успіхів!


Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Велогонщики,

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: