Завантаження ...
banner
banner

Жінку, яка вбила свою дитину визнали неосудною

Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом убивства малолітньої дитини


Під процесуальним керівництвом Прилуцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом убивства малолітньої дитини.

Про це повідомили у Прилуцькій місцевій прокуратурі.
 
Як повідомлялося раніше, 31.07.2017 до Срібнянської центральної районної лікарні доставлено тіло 4-річної дитини, яке було виявлено за місцем її проживання.   
 
У ході досудового розслідування встановлено винну особу, якою виявилась психічно хвора мати малолітньої дівчинки.
 
Відповідно до висновку Київського міського Центру судово-психіатричної експертизи жінка у період часу вчинення діяння не могла усвідомлювати свої дії та керувати ними.
 
Процесуальним керівником у кримінальному провадженні за фактом убивства малолітньої дитини направлено до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно психічно хворої матері.  
 
Підозрюваній у вчиненні суспільно небезпечного діяння на підставі   ст.508 КПК України обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу  в умовах, що виключають її небезпечну поведінку.

val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: