Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині пні видаляють за новою технологією

Комунальним підприємством «Виробниче управління комунального господарства» випробувано нову у Ніжині технологію видалення пнів. Нещодавно підприємством було закуплено один з популярних у світі екскаваторів, британського виробництва бренду JCB

Комунальним підприємством «Виробниче управління комунального господарства» випробувано нову у Ніжині технологію видалення пнів. Нещодавно підприємством було закуплено один з популярних у світі екскаваторів, британського виробництва бренду JCB.

Він, окрім своїх прямих «обов’язків екскаватора», здатен якісно та швидко видаляти й пні. Для цього виробниками передбачено спеціальний пристрій – «подрібнювач пнів», який представляє собою навісну фрезу великого діаметру з рідкими зубами. Устаткування має достатню потужність для роботи з деревиною,практично, будь-якої твердості.

Управління подрібнювачем здійснюється з кабіни оператора, що позитивно позначається на безпеці і прискорює хід робіт. У порівнянні з фрезами більшості виробників,пристрій має захисний кожух збільшеного діаметру.

Робочий інструмент подрібнювача пнів  Earth Drill 8000 MAX здатний проникати на глибину до 700 міліметрів, що дозволяє руйнувати коріння великих і старих дерев, з розвиненою кореневою системою. Конструкція пристрою забезпечує хорошу видимість з кабіни. Всі основні вузли, схильні до зносу, можуть бути легко демонтовані для ремонту або заміни; для виготовлення обладнання застосовуються стійкі до корозії і міцні матеріали. Подібно іншій навісній техніці, що випускається JCB, подрібнювачі пнів оснащуються надійним універсальним кріпленням. Тріска не летить на всі боки, а повільно піднімається на поверхню і акуратною купкою укладається навколо ями. Робочий орган подрібнювача обертається на низькій швидкості, що серйозно знижує знос і витрати, а також підвищує безпеку.
 
Тільки за один робочий день було видалено 26 пнів з різною щільністю деревини та різного діаметру. Роботи проводились у скверах ім М. Гоголя, ім. Ю. Лисянського та ім. М. Заньковецької.


unenizh.org.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: