Завантаження ...
banner
banner

Ніжин представлений на престижному туристичному салоні

4 жовтня в Києві відкрився 24-й Міжнародний туристичний салон «Україна», присвячений проблемам і перспективам розвитку туризму, в якому взяли участь співробітники Ніжинського краєзнавчого музею ім. І.Спаського та управління культури та туризму Ніжинської міської ради

Туристичний форум, Туристичний салон «Україна», туризм
 

4 жовтня в Києві відкрився 24-й Міжнародний туристичний салон «Україна», присвячений проблемам і перспективам розвитку туризму, в якому взяли участь співробітники Ніжинського краєзнавчого музею ім. І.Спаського та управління культури та туризму Ніжинської міської ради.

Розрекламувати свій продукт, знайти нових клієнтів та партнерів, зробити дозвілля українців активнішим та незабутнім є пріоритетними цілями учасників заходу. Поруч з представниками туристичних компаній екзотичних країн: Мальдіви, Таїланд, Індія, Єгипет та Палестина, які привертали увагу гостей, цього року потужно було представлено напрямки внутрішнього туризму.

Майже кожен регіон розгорнув своє представництво на даній виставці, зокрема, Одещина, Харківщина, Львівщина, Тернопільщина, Полтавщина та ін. 
 
Стародавній Ніжин був представлений на заході як місто з багатою історією і архітектурою, як місто-музей. До уваги відвідувачів та представників туристичного бізнесу було презентовано п’ять відділів Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського, музеї Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя та музей історії українського костюму та побуту Ніжинської хореографічної школи. 
 
Захід триватиме до 6 жовтня 2017 року. Запрошуємо всіх бажаючих відвідати туристичний салон та отримати цікаву та корисну інформацію про зовнішній та внутрішній туризм.

Туристичний форум, Туристичний салон «Україна», туризм

Туристичний форум, Туристичний салон «Україна», туризм

Р. Желєзко – науковий співробітник НКМ ім. І. Спаського

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: