Завантаження ...
banner

Розпочалися фінальні змагання конкурсу "Найрозумніший учень Ніжина"

Вчора, 10 лютого стартували фінальні змагання ювілейного 5-ого загальноміського конкурсу «Найрозумніший учень Ніжина – 2015». Під час першого дня змагань були визначені найрозумніший шестикласник та десятикласник.

Вчора, 10 лютого стартували фінальні змагання ювілейного 5-ого загальноміського конкурсу «Найрозумніший учень Ніжина – 2015». Під час першого дня змагань були визначені найрозумніший шестикласник та десятикласник. Сьогодні, у ході другого дня змагань стануть відомими імена найрозумнішого восьмикласника та одинадцятикласника.

За звання «Найрозумнішого шестикласника» боролися 12 учнів. До фіналу пробилися Мицик Сергій (гімназія №16), Нагорна Єва (ЗНЗ №10) та Кодак Єгор (гімназія №16). У результаті напруженої боротьби перемогу здобув Мицик Сергій, який і став "Найрозумнішим шестикласником 2015 року"


Мицик Сергій

За звання "Найрозумнішого десятикласника " змагалися  Микитенко Ігор, Хондога Владислав та Телефус Ілля.  Цікаво, що трійка фіналістів виявилась тією ж, що і в 2014 році.  Але цього року реванш був за Телефусом Іллею, який і став "Найрозумнішим десятикласником 2015 року". 


Телефус Ілля

Вітаємо переможців!


Більше інформації про змагання читайте згодом.

МГО "Кліо"

Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина,
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: