Завантаження ...
banner

Вбивцю встигли зняти з літака

Двоє чоловіків під час спільного вживання алкоголю задушили гостя. Одного підозрюваного Бобровицька поліція, що на Чернігівщині затримала практично одразу


Двоє чоловіків під час спільного вживання алкоголю задушили гостя.

Одного підозрюваного Бобровицька поліція, що на Чернігівщині затримала практично одразу. А інший спробував тікати літаком. Звідки його й вивели в останній момент перед зльотом поліцейські Київської області.

12 жовтня до Бобровицького відділення поліції надійшло повідомлення про вбивство в одному з сіл району.
 
Про насильницький характер смерті потерпілого красномовно свідчили численні тілесні ушкодження на тілі чоловіка. Поліцейські достеменно знали, що добу тому в будинку було гучне застілля, в якому, окрім господаря, брали участь загиблий та ще один чоловік – громадянин іншої держави.
 
Після кількох чарок оковитої чоловіки пригадали гостю старі образи і почали конфлікт. В результаті потерпілий не зміг чинити опір одразу двом нападникам, коли ті відлупцювали його, а потім придушили.
 
Господар зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення про обставини вбивства. Він же й повідомив про подільника. Той, аби уникнути відповідальності, збирався покинути межі країни.
 
Орієнтування на підозрюваного отримали суміжні територіальні органи поліції та прикордонники.
 
Завдяки оперативному реагуванню поліції та колег з Київської області правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного та не дати йому виїхати за кордон. Оперативники Київщини зняли лиходія прямо з борту літака, який мав ось-ось злетіти.

newvv.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: