Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські ерудити знов найкращі

15 жовтня в Ніжинському Будинку дітей та юнацтва за підтримки Виконавчого комітету та Управління освіти Ніжинської міської ради відбувся ХІХ традиційний Покровський інтелектуальний ярмарок - 2017


15 жовтня в Ніжинському Будинку дітей та юнацтва за підтримки Виконавчого комітету та Управління освіти Ніжинської міської ради відбувся ХІХ традиційний Покровський інтелектуальний ярмарок - 2017.

Цього року популярний інтелектуальний турнір зібрав 55 юних ерудитів з Ніжина, Києва, Чернігова, с. Крут, що змагалися за перемогу у складі 10 команд.  З минулого року цей турнір має статус міжнародного, проте команди з Білорусі, що попередньо заявили про участь у турнірі за об’єктивних обставин не змогли, нажаль, приїхати до Ніжина.

Турнір складався з 4-х видів інтелектуальних ігор: «Своя гра», Ерудит-абетка «Міста Європи», музично-лінгвістичний відео-тур «25 кадр», «Що? Де? Коли?». Організатор, ведучий та упорядник завдань до турніру керівник інтелектуального клубу НБДЮ Сурков Василь Миколайович оголосив регламент турніру, нагадав учасникам правила ігор, дав новачкам і досвідченим гравцям слушні настанови.  

Турнір тривав протягом чотирьох годин, але за цікавими завданнями, жвавим спілкуванням та очікуванням результатів час пролетів непомітно. І ось вона – приємна мить нагородження. Грамотами Ніжинського БДЮ було нагороджено всіх учасників турніру та переможців в окремих видах інтелектуальних ігор. За загальну перемогу учасники команд отримали крім Грамот ще й цінні подарунки.

Вітаємо переможців ХІХ Покровського інтелектуального ярмарку в молодшій групі – команду клубу інтелектуальних ігор Ніжинського БДЮ «Люди позитива» у складі: капітан Роман Зеленський (ЗОШ №2), Лілія Ядута (НВК «Престиж» №16), Ауріка Яценко (ЗОШ №14), Назар Костюченко (НВК «Престиж» №16), Богдан Шовкун (гімназія № 3)!
 
Вітаємо переможців ХІХ Покровського інтелектуального ярмарку в старшій групі – команду клубу інтелектуальних ігор Ніжинського БДЮ «Шутнички» у складі: капітан Юрий Бублик (Ніжинський обласний педагогічний ліцей), Володимир Самойло (Ніжинський міський ліцей), Анна Банзерук (ЗОШ №10), Ольга Куликовська (ЗОШ № 2), Сергій Мицик (УФМЛ КНУ ім. Т. Шевченка), Єлізавета Меркулова (ЗОШ № 5)!
 
Дякуємо всім учасникам турніру за чудову гру та чекаємо всіх в наступному році на ХХ ювілейному Міжнародному Покровського інтелектуальному ярмарку!










 

Яременко Наталія, методист НБДЮ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: