Завантаження ...
banner
banner

Допоможіть ніжинським погорільцям

До виконавчого комітету міської ради звернулись громадяни Щітка Ніна Григорівна та Щітка Михайло Іванович, які проживають в житловому будинку по вул. Однорядна, 7 з проханням надати їм допомогу для подолання наслідків пожежі


До виконавчого комітету міської ради звернулись громадяни  Щітка Ніна Григорівна та Щітка Михайло Іванович, які  проживають в житловому будинку по вул. Однорядна, 7  з проханням надати їм допомогу для подолання наслідків пожежі. 

В зв’язку зі значним обсягом нанесених пожежею збитків – близько 500тис. грн. (вогнем повністю знищено дах будинку, двох прибудов до будинку, дах та перекриття  господарчої будівлі, меблі, майно, система опалення, одяг) та неспроможністю малозабезпеченої сім'ї пенсіонерів похилого віку самостійно виконати ремонт житла, відповідно до ст. 33б п.6 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рекомендую розглянути питання про можливість надання посильної благодійної допомоги потерпілим від надзвичайної події коштами, будівельними матеріалами (шифер, руберойд, пиломатеріали, обриштовка, цвяхи, шпалери, клей, цемент та ін.) або виконати безоплатно частину відновлювальних робіт.
 
Будинок не був застрахований від наслідків пожежі. Іншого житла та близьких родичів, дітей потерпілі не мають. 
 
Якщо Ви згодні запропонувати потерпілим від пожежі будь – яку допомогу, просимо направляти благодійні кошти на рахунок потерпілої від пожежі:
 
Реквізити для безготівкового поповнення банківської карти:

 
Банк отримувача:  « Приват Банк»
Код банку (МФО): 305299
Отримувач:  « Приват Банк » 
Код банку (ОКПО): 14360570
Розрахунковий рахунок банку: 29244825509100
Призначення платежу (бухгалтерський зміст проведення): Поповнення карткового рахунку(та для готівкового поповнення) карта Приватбанку № 4149 4991 0735 8705 Щітка Ніна Григорівна, 1529514629
 
Телефон потерплої  – 0963669910.
 
З повагою та надією на порозуміння






 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: