Завантаження ...
banner
banner

Субсидію вже нарахували. Поки що на жовтень

В Чернігівській області проведено перерахунок субсидії майже 229 тисячам домогосподарств у повному обсязі без додаткового звернення громадян. Житлові субсидії призначено 202,5 тисячі сімей, відмовлено — 26,3 тисячі

Субсидія, УСЗН, Русін


В Чернігівській області проведено перерахунок субсидії майже 229 тисячам домогосподарств у повному обсязі без додаткового звернення громадян. Житлові субсидії призначено 202,5 тисячі сімей, відмовлено — 26,3 тисячі.

Про це вчора, 25 жовтня, під час прес-брифінгу в облдержадміністрації повідомив директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Русін.

За додатковою інформацію, стосовно ситуації в Ніжині редакція mynizhyn.com звернулася до Управління праці та соціального захисту Ніжина. Там нам повідомили, що перерахунок субсидії було здійснено на жовтень за період, коли розпочався опалювальний сезон.

На період з листопада по квітень перерахунок буде проводитись в листопаді.

Очільник Департаменту також зупинився на питанні монетизації залишків невикористаних коштів субсидій на опалення. Наразі підприємствами-надавачами послуг надано списки осіб, де зазначені суми невикористаної субсидії. Більше 88 тисяч отримувачів державної допомоги подали до управлінь відповідні заяви. До речі, термін їх подання продовжений до 1 листопада. Готівкові кошти, які можна використати на власний розсуд, перерахують на особовий рахунок одержувача у банку або ж через відділення поштового зв’язку.
 
Загалом житлові субсидії на придбання твердого палива та скрапленого газу і на оплату житлово-комунальних послуг отримують понад 262 тисячі сімей.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: