Завантаження ...
banner
banner

Розбійників засуджено до 7 років позбавлення волі

Ніжинським міськрайонним судом визнано винними зловмисників у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із застосуванням насильства, небезпечного для життя і здоров’я особи яка зазнала розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб

Суд, засудження

Ніжинським міськрайонним судом визнано винними зловмисників у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із застосуванням насильства, небезпечного для життя і здоров’я особи яка зазнала розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Так, прокурором доведено вину зловмисників у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, які перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, за попередньою змовою між собою вчинили розбійний напад на місцевого мешканця, в ході якого заволоділи грошовими коштами та майном потерпілого вартістю майже 2 тис. грн.

Таким чином, за вироком суду одного обвинуваченого засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією 1/2 частки майна, а двох інших до 4 років позбавлення волі.
Законність судового рішення підтверджено судом апеляційної інстанції і воно буде приведено до виконання.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 187 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: