Завантаження ...
banner

Жахливо і красиво. Halloween party в НДУ

25 жовтня на базі центру «Юність» Ніжинського університету творчий проект #naStile провів чергову дискотеку – Halloween party

НДУ, naStile, Хеловін

25 жовтня на базі центру «Юність» Ніжинського університету  творчий проект #naStile  провів чергову дискотеку – Halloween party.

Це вже шоста тематична дискотека #naStile.

Як зазначив один із керівників проекту голова профкому та провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу Іванюк Сергій: "Ми всі дуже раді і десь здивовані, що наша ідея набирає таких обертів.

Ще півроку тому, коли ми організовували першу дискотеку #naStile з Аліною Лещенко (голова студради), то навіть уявити не могли, що все це досягне таких масштабів.

У вересні ми вирішили розширювати склад проекту і запросили активних і креативних студентів з різних факультетів. І це дає результати: усі вони небайдужі до свого заняття і виконують просто шалений обсяг роботи, за що я їм дуже вдячний.

Наша мета проста – студенти мають отримувати задоволення від життя в НДУ ім.Гоголя та зробити «Юність» центром відпочинку студенства.
Дякуємо, звичайно ж, ректору 
Олександру Самойленку, що іде на зустріч нашим ідеям, фахівцю соціально-гуманітарного відділу Михайлу Михайленку, що створює чудові технічні умови для проведення дискотек на «Юності» і всьому соціально-гуманітарному відділу за підтримку.  Halloween party - це вже шоста наша дискотека і вона зібрала більше 200 студентів!  Ми постійно намагаємося вдосконалюватись і пропонувати щось нове. Наприклад, почали оформлювати інтер’єр  «Юності» у стилі поп-арт."

Дані заходи проходять за підтримки соціально-гуманітарного відділу, профкому студентів та студентської ради університету.


НДУ, naStile, Хеловін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: