Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині прагнуть «розлучення» з перевізниками 11 і 12 маршрутів

1 листопада в стінах місьвиконкому відбулось чергове засідання комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, де було обговорено проблема маршруту 11 та 12


1 листопада в стінах місьвиконкому відбулось чергове засідання комісії міської ради з майнових та житлово-комунальних питань, де було обговорено проблема маршруту 11 та 12.

Нерегулярний графік, хамське ставлення кондукторів, видача квитків не всім пасажирам, а також відмова від перевезення пільговиків (пенсіонерів та учнів)  стала приводом для розгляду цього питання.

Перевізник маршруту виправдовувалась, про ніби-то малий потік людей, через що іноді графік зривається, чотири автобуси зараз в ремонті;  офіційних скарг немає.

Проте депутати комісії стояли на своєму, мовляв це не перший випадок звернень та скарг, це питання піднімається періодично вже протягом року. Керівник маршруту не реагує на зауваження, договір з перевізником потрібно розірвати.

Депутати одноголосно  рекомендували міському голові припинити співпрацю  з перевізником та провести конкурс  нового перевізника маршруту,  а начальнику транспортного відділу на наступній комісії прозвітувати про виконану роботу.

Сьогодні, 2 листопада, на засіданні виконавчого комітету це питання було розглянуто, але остаточного рішення поки що прийнято не було.










mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: