Завантаження ...
banner
banner

Тональність гранатомета: рок-гурт грає на унікальних інструментах (Відео)

Електрогітари та справжні барабани рок-виконавці відкладають убік. Тепер гратимуть на гільзах і тубусах із протитанкових мін



Нову композицію виконавиця чернігівського рок-гурту Лєна Іванова написала спеціально, аби заспівати її під цю гітару.

«Цей інструмент – символ миру. Із творчою метою», — виконавиця рок-гурту Лєна Іванова.

 

Такий експонат приїхав до Чернігова разом із виставкою «Військово-польовий арт». Він надихнув музикантів створити справжній інструмент. Тубус із гранатомета заграв після того, як над ним почаклував рок-музикант Віктор Райський. Попри перелом руки, він не відходив від гітари більше доби.

 

«Я стараюся не думати про те, що в мене поламана рука. Допомагав ще й товариш», — майстер музичного інструмента Віктор Райський.

 

Нині видуває ноти та шліфує гільзи. Скоро вони перетворяться на панк-флейту.

 

Великі гільзи дають низький звук. Треба доробити, щоб можна було зіграти.

 

Тепер чернігівські рок-виконавці переймаються новим проектом. Вони беруться перетворити іншу військову техніку на музичні інструменти.

 

Ми плануємо зробити ще фагот на воєнну тематику.

 

 «Наш Молодіжний центр із Лєною Івановою проводить багато проектів», — керівник молодіжного кіно-культурного центру Вадим Антошин. 

Електрогітари та справжні барабани рок-виконавці відкладають убік. Тепер гратимуть на гільзах і тубусах із протитанкових мін. Концерт планують презентувати чернігівцям 10 листопада о 14:00 в кіно-культурному центрі «Чернігів».




cheline
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: