Завантаження ...
banner
banner

ТОП-5 новин за тиждень

Найцікавіші новини за тиждень



ТОП-5 новин за тиждень


До Ніжина хочуть пустити лоукост. Чи можна буде полетіти з Ніжина у Відень, щоб відідати оперу - невідомо. Проте така новина є обнадійливою для Ніжина в плані перспектив розвитку туристичної галузі.

Ніжинка Кароліна Пархоменко встановила Національний рекорд України. 7 листопада учениця підготовчого відділення школи мистецтв при Ніжинському коледжі культури і мистецтв імені М. Заньковецької 8-річна Кароліна Пархоменко встановила Національний рекорд України "Найменший тризуб із солоного тіста" (висота 8мм, ширина 5мм).

Ніжинський ансамбль оскандалився в Чехії. Ніжинський ансамбль "Народна криниця" 30 жовтня мав виступати в Празі в Російському центрі культури. Проте пізніше на прес-конференції керівництво ансамблю заявило, що їх підставила львівська фірма

Іграшки із ознаками зради продають у Ніжині. В одному з дитячих магазинів Ніжина була помічена цікава іграшка. Це камуфльований поліцейський автомобіль, на дверях якого міститься символіка російського ОМОНУ та прапорець Росії. 

ДТП на Ніжинщині: лобове зіткнення вантажівок. 7 листопада на автодорозі Кіптів-Глухів-Бачівськ біля села Бобрик Ніжинського району о 18 год. 21 хв. сталася ДТП

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: