Завантаження ...
banner

Зухвалому грабіжнику повідомлено про підозру

Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом грабежу, поєднаного з насильством, що є небезпечним для життя та здоров'я


Під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом грабежу, поєднаного з насильством, що є небезпечним для життя та здоров'я  (ч. 2 ст. 186 КК України).

Слідством установлено, що тридцятидворічний  мешканець одного із сіл Дніпропетровської області, перебуваючи на зупинці громадського транспорту в м. Ніжин та знаходячись в стані алкогольного сп»яніння, застосувавши до потерпілого фізичну силу надягнув останньому на руку металеві кайдани, які зловмисник мав при собі та вирвавши з рук потерпілого належний йому планшет, зник з місця злочину. 

Завдяки проведенню невідкладних скоординованих слідчих (розшукових дій) підозрювану у вчиненні злочину особу встановлено та затримано  порядку ст. 208 КПК України. 
Зухвалому зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2ст. 186 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі триває слідство, хід якого перебуває на контролі Ніжинської місцевої прокуратури.

Санкція ч. 2 ст. 186 КК України передбачає покарання від чотирьох років позбавлення волі.  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: