Завантаження ...
banner
banner

Свято ліхтариків до Дня святого Мартина

10 листопада, напередодні європейського свята Дня святого Мартина, учні 5-6-х класів пройшли святковою ходою алеями та вуличками рідного міста


День Святого Мартина, НДУ

У рамках року німецької мови в Україні у 2017-2018 н. р. Управлінням освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області разом з Ніжинським державним університетом імені Миколи Гоголя був проведений спільний захід.

10 листопада, напередодні європейського свята Дня святого Мартина, учні 5-6-х класів Ніжинської гімназії № 3, Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7, Ніжинського навчально-виховного комплексу № 16 «Престиж» пройшли святковою ходою алеями та вуличками рідного міста. Кожен учень тримав у руках виготовлений власноруч ліхтарик.

На сходах Гоголівського корпусу університету учасників ходи чекали ведучі та головні герої свята, які розповіли дітям історію про те, як святий Мартин поділився своїм плащем із жебраком.

Учні заспівали традиційну німецьку пісню про ліхтарики, танцювали запальний флешмоб та прикрасили яскравими ліхтариками похмурі від погоди сходи університету. Членами журі були визначені три самих оригінальних ліхтарики, а їх володарі отримали символічні призи на згадку про свято. Учителям та учням кожного навчального закладу були вручені грамоти за активну участь у цій події.


День Святого Мартина, НДУ

День Святого Мартина, НДУ

День Святого Мартина, НДУ


Даниленко Ольга Юріївна,
методист ММК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: