Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські вчителі пробігли 3000 метрів першими

Нещодавно в Чернігові відбулася знакова спортивна подія, як для професіоналів, так і спортсменів-аматорів - масовий легкоатлетичний пробіг пам’яті почесного працівника фізичної культури та спорту Геннадія Костянова



Нещодавно в Чернігові відбулася знакова спортивна подія, як для професіоналів, так і спортсменів-аматорів - масовий легкоатлетичний пробіг пам’яті почесного працівника фізичної культури та спорту Геннадія Костянова.

Захід уже традиційно відбувається в обласному центрі за підтримки клубу любителів бігу «Баргузин», профільного відділу Чернігівської міської ради, організації «Спорт для всіх».

У спортивно-оздоровчих змаганнях взяли участь понад дві сотні учасників. Серед них і ніжинці, а саме: викладач фізичного виховання міського агроінституту Володимир Сахно та вчителька фізкультури міської ЗОШ N»4 Лідія Поляк. Обоє багаторазові чемпіони легкоатлетичних змагань міста, області та України. Не дивно, що пробіг вони теж виграли, здобувши перші місця відповідно у заліках серед чоловіків та жінок, подолавши Черніговом дистанцію у 3000 метрів.

- Часто чую, що вчителі фізкультури не здатні здавати нормативи, які ставлять перед учнями, - посміхається одна з переможців, учителька фізичної культури Лідія Поляк. - Своєю участю у цьому та багатьох інших активних заходах ми з колегами намагаємося такий стереотип спростувати і навпаки - показати приклад для наслідування нашим учням.

Михайло Ломоносов, "Деснянка" №46 (679) від 16 листопада 2017
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: