Завантаження ...
banner
banner

Як першокурсники ніжинського університету в КВН грали

Фото.
«Усе геніальне – просто»… Філософію цієї відомої фрази спробували підтвердити студенти на грі КВН «Нумо, першокурснику»


«Усе геніальне – просто»… Філософію цієї відомої фрази спробували підтвердити студенти ніжинського державного університету на грі КВН «Нумо, першокурснику». Стало традицією цей захід проводити в університеті саме напередодні міжнародного Дня студента.

Радували виступами 7 команд: «Гоголь в пальто» - команда навчально-наукового інституту точних наук та економіки; «ІТД» - філологічний факультет; «Це фіаско, братан» - факультет психології та соціальної роботи; «Крихітки» - команда факультету культури та мистецтв; «Язичники» - студенти факультету іноземних мов; «На плюсі» - команда природничо-географічного факультету та команда «Хрещена Русь» - історико-юридичного факультету. 

Важко судити було конкурси і членам журі, до складу якого увійшли: Семенок Євген- капітан команди «2 на2» агротехнічного інституту, Сребкова Ірина – учасник загальноуніверситетської команди «Ого-го», Лєйбєров Олексій – голова профкому працівників, Парубець Анна – директор Музейного комплексу Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та голова журі – Скороход Віталіна – начальник соціально-гуманітарного відділу. Професійно працював і ведучий заходу, провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу Іванюк Сергій, на якого було покладено проведення редактури, і це дало свій позитивний результат.

Уже другий рік поспіль радує своїм виступом і команда викладачів та співробітників НДУ «Ласковый май». Учасники команди своїм виступом підтримують студентів - першокурсників та говорять про наслідування гри КВН, яка має давні традиції у нашому університеті.

Свідчить про високий рівень підготовки і результати гри: перше місце розділило три команди: філологічного, природничо-географічного, факультету культури та мистецтв; друге місце – команди факультету психології та соціальної роботи і факультету іноземних мов, третє – команда історико-юридичного факультету і четверте – команда навчально-наукового інституту точних наук та економіки.

За традицією ректор університету Самойленко Олександр вручив кубок переможцям, а також на цьому святі нагородив почесними грамотами кращих студентів університету. Він відмітив, що гра КВН «Нумо, першокурснику» - це посвята першокурсників у студенти і відзначив  студентів, котрі на його погляд були кращими на сцені.










































































ndu.edu.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: