Завантаження ...
banner
banner

Учасницю проекту «Топ-модель по-українськи» Машу Шевченко з Линовиці у школі дражнили за високий зріст

19-річна Марія Шевченко з Линовиці Прилуцького району — учасниця четвертого сезону телешоу «Топ-модель по-українськи» на «Новому каналі»



19-річна Марія Шевченко з Линовиці Прилуцького району — учасниця четвертого сезону телешоу «Топ-модель по-українськи» на «Новому каналі».

За першість змагаються 20 юнаків та дівчат з усієї країни. Щоб потрапити на проект, дівчина мала побороти кількадесят тисяч конкурентів. Переможець дотримає можливість розпочати свою модельну кар’єру у Нью-Йорку.

Наша землячка — одна з найяскравіших учасниць передачі. Принаймні зовнішньо. Коротке волосся, яке фарбують то у помаранчевий, то у рожевий, то у бірюзовий колір.

Та фішка Маші — татуювання, в тому числі і на обличчі.

«Особое внимание экспертов привлекла 19-летняя Маша Шевченко — обладательница девяти тату на теле, пирсинга в сосках и тоннелей в ушах», — написало «Сегодня».

— Всього у мене дев’ять татуювань. Троянда на лобі — стало четвертим. Багато хто запитував: чому троянда і чому на голові. Мовляв, такий малюнок не заховаєш. А чому б і ні? Для мене це виклик суспільству, це кайф. До того ж у половини моїх друзів тату на обличчі, — розповіла виданню Марія. Зараз вона не проти звести троянду — малюнок уже не подобається.

А другу — півмісяць на вилиці — нізащо! Це татуювання — одне з найулюбленіших.

— Півмісяць я набила в один день з шістьма іншими малюнками. І це татуювання стало подарунком від майстра на День святого Валентина. Взагалі, я імпульсивна, часто роблю щось спонтанно. Але останнім часом почала розуміти: перед тим, як набиваєш, треба добре подумати. До речі, мама не у захваті від моїх експериментів. Про всі тату дізнавалася телефоном. А коли показувала — сварилась.

— Маша давно мріяла про татуювання. Я була категорично проти. Тільки після повноліття і тільки за свої кошти, — розповіла при зустрічі 43-річна Олена Ренард. Жінка працює оператором на автозаправній станції у Прилуках. Родина мешкає у гарному цегляному будинку в Линовиці. Разом з Оленою Володимирівною за Машу вболіває молодший брат-десятикласник Роман

На проекті Марія Шевченко стала рудою

Вітчим на заробітках у Києві. Старший брат Марії 28-річний Артем — приватний підприємець. Він коваль, має власну кузню, живе у Вологді (Росія).

— Донька підробляла як могла: офіціанткою, у магазині, роздавала рекламу. І таки склала гроші на тату, — продовжує жінка. — Мені не подобається.

Але я приймаю її такою, якою вона є. Як і всіх своїх дітей. Наприклад, у старшого сина довге волосся нижче пояса. Ходить у берцях, чорному пальто. Стильний хлопець. У мене всі діти характерні, як і я, — усміхається.

Олена Володимирівна висока, з коротким приємно-помаранчевого кольору волоссям, майже яку Маші.

— Ми з донькою взагалі схожі. І зовні, і за характером. Ніколи не була сірою мишею, завжди вирізнялася серед однолітків. У молодості я теж мріяла про модельну кар’єру. Та після народження трьох дітей не до подіуму. До речі, я в* бабуся. Маю онука і онучку.

Марія народилась і деякий час проживала в Линовиці. Закінчувала місцеву школу.

Після вступила до Київського національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, навчалася за спеціальністю «психологія». Та невдовзі полишила навчання.

— Зрозуміла, що то не її. Зараз шукає себе, свій шлях, — пояснює мати. — Маша ще з дитинства захоплюється малюванням. Ходила до художнього гуртка Линовицької школи.

А навчалася посередньо.

— Мала популярність серед однолітків?

— Де там. Її навіть гнітили з приводу зросту (нині зріст дівчини — 183 сантиметри). Дражнили по-різному. Я навіть у школу приходила заступатись. Висока і худа. До речі, під час проекту ще схудла.

— То Машу можна назвати гидким каченям?

— Так, — погоджується Олена Володимирівна. — Принаймні такою вона себе почувала. Хоча я завжди підтримувала дитину: «Ти у мене найгарніша, найкрасивіша дівчинка». На кастинг її підбили подруги. Я ж завжди підтримувала по телефону. За три місяці зйомок бачила Машу лише раз. До речі, найближчої п’ятниці показуватимуть нашу зустріч з донькою.

Те, що вона — справжня красуня, Маша зрозуміла лише на проекті. До цього у доньки був комплекс щодо зовнішності.

— На фотокартках вона яскрава, неординарна. Можливо, це образ, який створили задля шоу?

— Вона по натурі така. Дерзька, прямолінійна, інколи — різка. Татуаж, зовнішність, манера одягатись — це все її характер.

— Ви горді своєю донькою?

— Звичайно. Я горжусь усіма своїми дітьми. Передача — це старт для гарненьких дівчат та хлопчиків. Зараз Машу запрошують на фотосесії, зйомки у фільмах.

Доньці прихильники пишуть в Інтернеті, на вулиці впізнають, просять автографи, сфотографуватися на пам’ять. І їй така популярність подобається. Що там казати, навіть мені подобається, що мою доньку впізнають. Це чудово.

Зйомки передачі вже закінчились. Та чи перемогла наша землячка — поки що секрет. До речі, переможницю попереднього сезону звати Марія. Можливо, це знак?

Марина Забіян, тижневик «Вісник Ч» №46 (1645), 16 листопада 2017 року
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: