Завантаження ...
banner
banner

Гоп-стоп на ніжинському вокзалі

Вчора, 26 листопада, на вокзалі було задокументовано два випадки зухвалих грабежів, вчинених громадянином Азербайджану, а також уроженцем Полтавської області, особою ромської народності

Кримінал, гоп-стоп, вокзал


Вчора, 26 листопада, на вокзалі було зафіксовано два випадки зухвалих грабежів, вчинених громадянином  Азербайджану, а також 
особою ромської народності, уродженцем Полтавської області. 

Про це на оперативній щотижневій нараді повідомила старший інспектор сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Вони  приїхали до Ніжина з метою вчинення кримінальних правопорушень і отримання наживи . Знайшли підходящого громадянина, відвели його в нелюдне місце, де побили, зняли з нього одяг, забрали мобільний телефон та аж 15 гривень. Після цього зловмисники не зупинились, ввійшовши в кураж, знову ж таки, на вокзалі знайшли собі ще дві  потенційні жертви, це чоловіки, які стояли з мобільними телефонами в руках.  Побили їх, забрали мобільні телефони та намагалися втекти.

Зважаючи на те, що на залізничному вокзалі постійно діє патруль поліції, потерпілі були вчасно помічені. Відразу, отримавши  інформацію про зовнішній вигляд злочинців, поліцейські  затримали їх неподалік від залізничного вокзалу, викрадені речі були при них.

Вказані особи були доставлені до Ніжинського відділу поліції, а потерпілі до лікарні. На щастя, тілесні ушкодження отримані ними відносяться до ступеня  легких тілесних ушкоджень, життю на даний час нічого не загрожує.


Особи, які таким чином вирішили поживитися, наразі знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання, очікують на зустріч із слідчим суддею, яка вирішить питання про обрання для них запобіжного заходу. Слідство буде клопотати, щоб це було тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: