Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці подорожували країною Вранішнього Сонця

23 листопада студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя долучилися до віртуальної подорожі «Японія – країна Вранішнього Сонця»

23 листопада в стінах культурно-освітнього центру «Юність» студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя долучилися до віртуальної подорожі «Японія – країна Вранішнього Сонця».

Захід відбувся в рамках оголошеного у 2017-му року Японії, а також року розвитку туризму в Україні. Організаторами стали бібліотека університету, факультет іноземних мов та соціально-гуманітарний відділ.

На заході розповідали цікаві факти про Японію, ознайомлювали гостей зі звичаями та традиціями японців, з їх досягненнями.

У формі цікавої гри «Говоримо японською» студенти намагалися розмовляти разом із заступником декана з  виховної роботи Світланою Благініною.

Всі присутні дізналися про найпопулярнішу страву японської кухні - суші. Сушист торгової точки «Суші-експрес» Яна Котяш провела майстер-клас з приготування суші з інтерпретацією до нашої країни.

Незабутні приємні враження залишила в учасників автентична чайна церемонія, яку провели працівники студентського абонементу Ніна Ваврик, Юлія Рожок та Ірина Мазун.

Вважається, що паперовий журавлик приносить щастя. Тож  наприкінці подорожі, всім учасникам заходу були подаровані паперові журавлики щастя, як символ миру та пам’яті.











































За матеріалами ndu.edu.ua
Фото Валентини Ващенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: