Завантаження ...
banner
banner

Учениця «Позитивчику» Аміна Халікова виборола Гран-прі на Міжнародному хореографічному конкурсі

25 листопада «Позитивчик» взяв участь у Міжнародному хореографічному конкурсі-фестивалі «Лотос» у Чернігові

25 листопада «Позитивчик» взяв участь  у  Міжнародному хореографічному конкурсі-фестивалі «Лотос» у Чернігові.

Мета фестивалю полягала в популяризації хореографічного мистецтва, ознайомленні з красою танцю та тенденціями його розвитку, підвищенні рівня хореографічної майстерності колективів та керівників, стимулюванні міжкультурних зв’язків.

Членами Суддівської колегії були запрошені професійні судді: Ольга Малиновська (Україна), Ольга Логвіна (Білорусь), Ольга Суховейко (Україна), Вікторія Ярошенко( Литва), Галина Арвахі (Україна).

Також, в межах конкурсу, юні хореографи мали можливість відвідати змістовні та професійні майстер – класи від справжніх майстрів східної хореографії Ольги Малиновської та Ольги Логвіної.

Коли музика та рухи гармонійно з’єднуються в єдине ціле, це дійство здатне викликати бурхливий океан емоцій. Це було справді незабутнє видовище, яке не залишило б байдужим навіть найпримхливішого глядача.

Особливо радіємо за наших найменших чарівних красунь, які знову підкорювали сцену і серця глядачів.

Натхненна чудовими виступами, публіка дарувала нашим танцівницям бурхливі оплески. За правилами фестивалю, учасник, продемонструвавший найвищий рівень майстерності, отримує Гран-прі, тому було дуже приємно, що саме учениця «Позитивчику», Аміна Халікова, виборола цю престижну нагороду.

Повідомляє на своїй сторінці в facebook президент клубу «Позитив» Галина Арвахі.

Фестиваль залишив в учасників незабутні враження: тепла і затишна атмосфера, маса креативу, драйву, неоціненний багаж нових знань, а також призові місця і численні нагороди.

















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: