Завантаження ...
banner
banner

Викладачі Ніжинського університету отримали почесні нагороди

На засіданні Вченої ради Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя двоє кращих працівників вишу отримали почесні нагороди

30 листопада на засіданні Вченої ради Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя двоє кращих працівників вишу отримали почесні нагороди, які вручив ректор університету Олександр Самойленко.

Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагороджено Олександра Ковальчука.

Нагороду «Заслужений працівник Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» за вагомий внесок у розвиток університету отримала Лариса Проценко.

А також Голова профкому НДУ Олексій Лейберов вручив Ларисі Іванівні грамоту за багаторічну роботу на освітянській ниві, вагомий особистий внесок у процес навчання та виховання багатьох поколінь студентської молоді, активну участь у громадському житті університету та профспілковому русі.

Колектив та студентство Ніжинського державного університету вітає Олександра Герасимовича та Ларису Іванівну із заслуженими нагородами та дякує за сумлінну працю і за вагомі результати в навчальній, науковій та громадській діяльності.

















Валентина Ващенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: