Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському будинку-інтернаті урочисто відкрили підйомну платформу

Фото.
Сьогодні, 1 грудня до Міжнародного дня інвалідів в Ніжинському дитячому будинку-інтернаті відбулось урочисте відкриття підйомної платформи

Сьогодні, 1  грудня, до Міжнародного дня інвалідів, в Ніжинському дитячому будинку-інтернаті відбулось урочисте відкриття підйомної платформи.

На заході були присутні голова державної адміністрації Валерій Куліч, директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін, народний депутат України Олександр Кодола, перший заступник Ніжинського міського голови Григорій Олійник, Ніжинський Протоієрей Михайло Якубів настоятель церкви Святої Покрови.

Вихованці та підопічні будинку-інтернату продемонстрували перед гостями свої здібності: читали вірші, виконали український танок та шумовий оркестр. На згадку про приїзд гості отримали від вихованців роботи, виготовлені своїми руками.

Після урочистого відкриття підйомної платформи в актовій залі голова державної адміністрації Валерій Куліч вручив дітям-інвалідам подарунки.

Кошти на оплату підйомної платформи в сумі 714,2 тисяч було виділено розпорядженням голів обласної державної адміністрації та обласної ради.






























































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: