Завантаження ...
banner
banner

За «голови» злодіїв комунальники обіцяють грошову винагороду

Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» звертається до мешканців з проханням про допомогу по виявленню злодіїв, що вкрали огорожу двох майданчиків

Комунальне підприємство «Виробниче управління комунального господарства» звертається до мешканців з проханням про допомогу по виявленню злодіїв, що вкрали огорожу майданчиків для збору побутових відходів.

 Підприємство гарантує виплату винагороди у розмірі  2000 гривень громадянам, які точно вкажуть на особу (осіб) причетних до крадіжки. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, нещодавно було викрадено металопрофіль з огорожі двох майданчиків для збору твердих побутових відходів.
 

Про це повідомляє дирекція Комунального підприємства.

Додамо, що сьогодні,  4 грудня на щотижневій оперативній нараді керівників підприємств, начальник КП «ВУКГ» Владислав Корман, звернувся до представника поліції Інни Музиченко з питанням рослідування справ щодо псування та крадіжок комунального майна.

Він відзначив, що з іншими злочинами поліція гарно справляється, чому  ж дане питання стоїть на місці?

Міський голова Анатолій Лінник доручив представнику поліції підготувати звіт про розслідування справ псування та крадіжок комунального майна.

комунальне підприємство, винагорода комунальне підприємство, винагорода комунальне підприємство, винагорода комунальне підприємство, винагорода комунальне підприємство, винагорода комунальне підприємство, винагорода

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: