Завантаження ...
banner
banner

Ніжинка Катерина Кресан здобула титул «Юна міс-кияночка 2017»

Вітаємо вихованку естрадно-гімнастичного колективу «Ефект», володарку титулу, «Красуня Ніжина Глядацьких симпатій», учасницю театру моди «Перлина» Катерину Кресан з новою перемогою


Вітаємо вихованку естрадно-гімнастичного колективу «Ефект» (керівник Ольга Московська), володарку титулу, «Красуня Ніжина Глядацьких симпатій», учасницю театру моди «Перлина» Катерину Кресан з новою перемогою.

Катя взяла участь у конкурсі «Міні-міс Кияночка» і здобула перше місце та титул «Юна міс-кияночка 2017», отримала безліч нагород та подарунків, одним з яких стала особлива відзнака від журі конкурсу Ірини Ратушної – запрошення взяти участь у програмі «Світські хроніки» в ефірі Прямого каналу. 

У прес-релізі конкурсу зазначено, що «дивовижний ковбойський танок Кресан Катерини… вразив своїми акробатичними трюками не тільки глядачів, а й ведучу Прямого каналу Ірину Ратушну. Вона подарувала Катерині можливість разом провести найближчий випуск програми «Світські хроніки».

Сукня в етностилі та аксесуари для учасниці конкурсу «Міні-міс Кияночка 2017» створені талановитим художником і дизайнером Євгенією Липовецькою.
























 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: