Завантаження ...
banner
banner

Німці ознайомили ніжинських студентів з традиціями зимових свят

Протягом 6-7 грудня один з провідних ВУЗів Чернігівщини – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, приймає міжнародні освітні делегації з Федеративної Республіки Німеччина та Республіки Польща

Протягом 6-7 грудня один з провідних ВУЗів Чернігівщини – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, приймає міжнародні освітні делегації з Федеративної Республіки Німеччина та Республіки Польща.

Вказана подія акцентує увагу, в першу чергу, міжнародної спільноти до рівня та якості освіти в Україні, оскільки Ніжинський виш вже не перший рік є учасником програми з обміну студентами та навчає європейську молодь за найвищими стандартами освіти.

Інтерес європейської спільноти до української освітньої системи не безпідставний, адже наші випускники по праву конкурують з дипломованими спеціалістами європейських вишів, що підтверджується міжнародною сертифікацією та тим фактором, що все більше студентів з Європейського союзу їдуть в Україну за знаннями, які вони здобувають рідною мовою.

Про звичаї та традиції святкування Різдва в Німеччині розповідали студентам лектор Німецької академічної Служби обміну студентів (ДААД), викладач Сумського Національного аграрного університету Карстен Грунвальдт та Ані Ланге, лектор ДААД "КПІ ім. Ігоря Сікорського", які завітали в гості у стіни Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя.

Вони проводили лекції студентам факультету іноземних мов на тему "Традиції та звичаї німців", а також семінар-воркшоп "Театр на занятті з німецької мови".

Цей незвичайний день в роботі кафедри німецької мови завершився для всіх участю в церемонії обміну подарунками: у формі рольової гри учасники ознайомилися з новою європейською традицією «Таємний Санта Клаус».






















































































За інформацією кафедри німецької мови
факультету іноземних мов
Фото Валентини Ващенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: