Завантаження ...
banner

По Ніжину нищать сміттєві майданчики

Злочин стався на майданчику для збору сміття, що розташований по вулиці Василівська біля перехрестя з вулицею Синяківська.

Майданчики для збору твердих побутових відходів, які розташовані по всьому місту, призначені збирати сміття як змішане , так і роздільне. Вони мають тверду бетонну основу, міцний металевий каркас та огорожу з зелених металевих листів. Є також металеві баки для сміття та «клітки» – контейнери для роздільного збирання побутових відходів.

Злочин стався на майданчику для збору сміття, що розташований по вулиці Василівська біля перехрестя з вулицею Синяківська. Невідомим чи невідомими був скоєний наїзд за допомогою автотранспорту на цей майданчик. Було пошкоджено огорожу. Від потужного удару каркас було просто вивернуто з-під землі так само як і клітку. Сміттєві баки валялися поруч. Складалось таке враження, що майданчик знищували навмисно з особливою жорстокістю.

Потім по вулиці Незалежності та Ващенка були перекинуті всі сміттєві євроконтейнери, які стояли вздовж узбіччя, загальною кількістю 8 штук.

За матеріалами КП ВУКГ 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: