Завантаження ...
banner

У Чернігові автомобіль наскрізь простромило огородженням мосту

За словами очевидців, під час сильного снігопаду водій їхав на значній швидкості і автомобіль з розгону влетів в огородження мосту.

 


У Чернігові 10 грудня, на вулиці Київській сталася ДТП. Іномарка на великій швидкості влетіла в огородження мосту, яке прохромило її наскрізь.

За словами очевидців, під час сильного снігопаду водій їхав на значній швидкості і автомобіль з розгону влетів в огородження мосту .

«Звуків гальм ми не чули. Це сталося просто за лічені секунди. Одразу після  цього почали зупинятися машини і підходити люди, з авто теж нібито хтось вийшов», - розповіли очевидці.

Як стало відомо Високому Валу з власних джерел, водій 1979 року народження на машині Skoda Octavia скоїв наїзд на металеве огородження, яке знаходилося з лівого краю проїжджої частини відносно руху автомобіля.

В результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був доставлений до чернігівської міської лікарні №2 з діагнозом рвана рана грудної клітки та саднами обличчя. Після надання медичної допомоги був відпущений додому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, щодо порушення правил ПДР. Триває слідство.

val.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: