Завантаження ...
banner

Чи збільшать стипендії обдарованій молоді Ніжина?

На засіданні було розглянуто проект рішення «Про внесення змін в міську Програму виплати стипендій обдарованій учнівській та студентській молоді міста на період до 2020 року».

стипендія Ніжинської міської ради, обдарована молодь

12 грудня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров`я.

На засіданні було розглянуто проект рішення «Про внесення змін в міську Програму виплати стипендій обдарованій учнівській та студентській молоді міста на період  до 2020 року».

Начальник відділу сім’ї та молоді Катерина Шекера зауважила, що обдаровані студенти у 2017 році отримували стипендію Ніжинської міської ради в розмірі 500 гривень в місяць , а обдаровані  учні отримували 400 гривень. Всього обдарованих учнів в цьому році визнано двоє.

«У звязку з тим,  що рівень стипендії підвищився і наша стипендія вже не є таким стимулюванням, для успішності учнів, просимо вас внести зміни до програми,  для підвищення стипендії. Що б вона дійсно стала подарунком і заохочила  інших студентів та учнів», - відмітила Катерина.

Пропонується «привязати»  стипендію Ніжинської міської ради до державної (на даний момент стипендія становить 1200 гривень),  учнівську стипендію збільшити до 950 гривень.

Фінансове управління та комісія підтримали  дану програму.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: